Ekm

Okul Pansiyonumuzda kitap okuma saatleri düzenleyerek öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırıyoruz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen Müdür Baş Yardımcımız Mahmut KARADENİZ ve Edebiyat Öğretmenimiz İbrahim KAYHAN’a teşekkür ederiz.

Ekm

Alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından uygulamalı ve teorik derslerimiz sınıf ve atölyelerimizde devam ediyor.

Ekm

27/09/2023 günü Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Kemal Şamlıoğlu, Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürümüz Fethi Fahri Kaya, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Ali Karagöz, İl Müdürümüz Sinan Aydın’ın bulunduğu Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme toplantısına okul idarecilerimiz, alan ve atölye şeflerimizle birlikte katılım sağladık.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında İnönü İlçe Müftülüğümüz koordinesinde "Camilerimiz Gençlerle daha da güzel" projesi kapsamında Oklubalı Merkez Caminde Kuran-ı Kerim tilaveti,dua, tesbihat ve salavatların getirildiği sabah namazı buluşması programına öğrencilerimizle  katıldık. Etkinlikte emeği geçen Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE, Müdür Baş Yardımcımız Mahmut KARADENİZ ve Edebiyat Öğretmenimiz İbrahim KAYHAN’a teşekkür ederiz.

Ekm

26/09/2023 tarihinde Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE, Edebiyat Öğretmenimiz İbrahim KAYHAN ve Personelimiz Yunus TERZİ etüt sonrası öğrencilerimize Mevlüt kandili münasebetiyle ikramda bulunarak, hafta ile ilgili sohbette bulundular. Etkinlik için okuumuz adına teşekkür ederiz.

Eyl

Koordinatör Müdür Yardımcımız ve Alan Şeflerimizin tarafından stajyer öğrencilerimizin bulunduğu işletmeler ziyaret edilerek kontrolleri yapıldı. Öğrencilerimizin ve işletmelerin istek ve önerileri hakkında görüş alış verişleri yapıldı. İşletmede Beceri Eğitimi yıllık planları ve gelişim tabloları işletmelere bırakıldı. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirme gayretlerimize ortak olan tüm İşletmelere teşekkür ederiz.

Eyl

Belediye Başkanımız sn. Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Ali Türkal kurum amirleri ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek pansiyonumuz hakkında bilgi aldı. Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz disiplin kurulu sene başı toplantımızı kurul üyesi meslektaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik.

Disiplin olaylarının az olduğu, disiplin yönetmeliğinin ilgili maddeleri doğrultusunda hakkaniyetli kararlar alabileceğimiz bir yıl olması temennisiyle.

Eyl

Okulumuza bu yıl başlayan 9. Sınıf Öğrencilerimize yönelik alan tanıtımları ve bilgilendirmeler atölyelerimizde Alan ve Atölye Şeflerimiz tarafından yapılmaya devam ediyor.

Eyl

9. Sınıf Öğrencilerimize Okulumuzun idari işleyişi, özellikleri ve okul kuralları hakkında genel bilgilendirme Okulumuz Müdür Baş Yardımcısı Uzman Öğretmen Mahmut KARADENİZ  ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Oğuzhan YAVUZ  tarafından gerçekleştirildi.

Eyl

Erkek Öğrenci Pansiyonumuz öğrencilerimizin hizmetine açıldı. Hayırlı olsun.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ücretsiz ders kitaplarının öğrencilerimize dağıtımını tamamladık.

Eyl

Okulumuz Müdürü Başöğretmen Erol KARAMEŞE'nin konuşması ile başlayan programımız okulumuza atanan Öğretmenlerin öğrencilerimize  tanıtılması ve  öğrencilerimize genel bilgilendirme ile sona erdi. Yeni eğitim öğretim yılı Okul İdarecilerimize, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize hayırlı olsun. Okulumuzda eğitim ve öğretimlerini sürdürecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına ailemize yeni katılan meslektaşlarımızla daha da güçlü bir şekilde hazırız. İnönü Pınarbaşı tesislerinde düzenlediğimiz geleneksel kahvaltı programındaki nezaketi ve sunumları için işletme sahibine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz çok amaçlı salonunda seminer çalışmalarımızın ilk gününde Okul Müdürümüz Başöğretmen Erol KARAMEŞE başkanlığında Müdür Baş Yardımcımız, Müdür Yardımcılarımız, Alan ve Atölye Şeflerimiz, Zümre Başkanlarımız ve Öğretmenlerimizin katılımlarıyla sene başı kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Milli Eğitim Bakanlığımızın eğitim öğretim politikaları doğrultusunda 2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik kurulumuzda alınan kararların okulumuza, meslektaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlar ve güzellikler getirmesi dileğiyle.