ESKİŞEHİR / İNÖNÜ - İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

20/10/2023 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali Türkal okul ve pansiyonumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ekm

İlçe Müftülüğümüz, Belediye Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Kaymakamlığımız onayı ile gelirleri Türkiye Diyanet Vakfımız kanalıyla Filistinli ve özellikle Gazzeli savaş mağduru din kardeşlerimize yardım amaçlı gönderilmek üzere kurulan Hayır Çarşısına okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile katılım sağladık. Akan kanların son bulmasını, bölgede sükunetin ve huzurun tesis edilmesini temenni ediyor, Şehit olan din kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Ekm

Seyitgazi Etibor MTAL Müdürü Fatma Güntülü Ceylan’a Okul Müdürümüz Erol Karameşe ve Müdür Başyardımcımız Mahmut Karadeniz teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul ve pansiyonumuza desteklerinden dolayı Seyitgazi MTAL Müdür ve personeline teşekkür ederiz.

Ekm

Ford Otosan A.Ş ile Okul Müdürlüğümüz arasında olan protokolümüz doğrultusunda L4 Mekanik ve L4 Elektrik eğitimleri okulumuzda verilmeye devam ediyor.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikatımızda ilk siren ile deprem oluyormuş gibi öğrenci ve öğretmenlerimiz sınıflarda çöp kapan tutun tekniği ile depremin durmasını beklediler. İkinci siren ile hızlı ve güvenli bir şekilde okulumuzu tahliye eden öğretmen ve öğrencilerimiz bahçemizde yer alan güvenli toplanma alanında toplandılar. Acil durumlarda yapılması gereken eksik var mı sayımının akabinde Müdür Başyardımcımız Mahmut KARADENİZ öğrencilere bir takım bilgilendirmelerde bulundu.

Başarılı bir şekilde gerçekleşen tatbikatımız için tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

16/10/2023 Pazartesi günü itibariyle göreve başlayan Aşçımız Serdar GÖRGÜLÜ tarafından pansiyomuzda yemek yapılmaya başlamıştır. Öğrencilerimize daha kaliteli ve bakanlığımız standartlarına uygun hizmet verilmektedir. Emeği geeçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Bilişim Teknolojileri Alanı  mezunu öğrencimiz Nurcan Mortaş okulumuza ziyerette bulundu. Akgün Seramik A.Ş'de Grafik ve Tasarım alanında çalıştığını belirtti. İş süreci, okulda aldığı eğitimin çalıştığı firmada kullanım yerleri vb. gibi konularda sohbet etme imkanı bulduk. Geleceğimizin teminatı olan gençleri yetiştirme sürecimizde bizlere çok değerli fikirler veren bu tip ziyaretlere önem veriyoruz. Ziyaretleri için öğrencilerimize Okul Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz.

Ekm

İnönü İlçe Emniyet Amir Vekili Sn. Ömer Yasin GEZER okulumuza ziyarette bulundu. Öğrencilerimiz ve okul güvenliği konularında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

12/10/2023 Perşembe günü Park Dedeman Otelde gerçekleştirilen "2021 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Ve Mesleki Eğitim Akreditasyonu Çalıştay Ve Kapanış Töreni"ne okulumuz adına Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE ve Koordinatör Müdür Yardımcımız Serhat ÇAKIR katılım sağladı.

Ekm

11/10/2023 Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi (ÇEDES) kapsamında; Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçemiz Yeşil Camii'nde öğle namazında "Hayat Caminin İçinde! Cami Hayatın İçinde!" sloganıyla cami, gençlik buluşması gerçekleştirildi. Programda; öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerimler okundu, İlçe Müftüsü Özcan Cihangir tarafından yapılan konuşma ve duanın ardından topluca öğle namazı kılındı.

Ekm

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Kız Öğrencilerimizin “Dünya Kız Çocukları Günlerini” kutladık.

Ekm

09/10/2023 Pazartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Başöğretmen Erol KARAMEŞE ve Müdür Başyardımcısı Uzman Öğretmen Mahmut KARADENİZ'in katılımlarıyla İnönü İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Naim DUMAN tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “CAMİ HAYATIN İÇİNDE, HAYAT CAMİNİN İÇİNDE” konulu seminer verildi.

Ekm

06/10/2023 Cuma günü Tepebaşı RAM Müdürlüğü Psikolojik Danışma Bölüm Başkanı Fikret Konca ve Psikolojik Danışman Rana Turan hanımefendi,  okulumuza ziyarette bulunarak rehber öğretmenimiz Oğuzhan Yavuz’la öğrencilerimizle ilgili durum değerlendirmesi yaptılar. Okul idarecilerimiz ile değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Temmuz ayında emekli olan Rehber Öğretmenimiz Selda Yiğit ÖZGÜR için veda yemeği düzenledik. Okulumuza vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, emeklilik hayatında mutluluklar dileriz.

Ekm

İlçe Vaizi Abdullah Yapışkan hocamızın sunumu ile okulumuz çok amaçlı salonunda Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İl Müftülüğümüz arasında imzalanan Eğitimde İş Birliği Protokolü çerçevesinde; "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu seminer düzenlendi. Programa, Okul Müdürü Sayın Erol Karameşe, Müdür Baş Yardımcısı Mahmut Karadeniz, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

İl ve İlçe Müftülüğümüze Okul Müdürlüğümüz adına teşekkür ediyoruz.