Ock

5-6-7 Ocak 2024 tarihleri arasında Tekirdağ da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Grup Şampiyonasına ilimizde yapılan müsabakalarda derece alan okulumuz 10/B sınıfı öğrencilerinden Osman AYDIN katıldı. Öğrencimize yolculuk ve şampiyona sürecinde Müdür Yardımcımız Mahmut KARADENİZ danışmanlık yaptı. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimize ve emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz koordinatör müdür yardımcısı iken tayini çıkan Serhat Çakır’ı yeni görev yeri Turgut Reis MTAL’ye iyi dileklerimizle uğurladık. Okulumuza harcadığı emeklerine, çalışmalarına teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılı hizmetlere imza atmasını dileriz.

Ock

İlimizde yapılan Liseler arası bilek güreşi müsabakalarında çeşitli dereceler alarak okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve süreçte onlara danışmanlık yapan Müd. Yardımcısı Mahmut Karadeniz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Kuzey Aydın’a Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE tarafından Teşekkür Belgesi taktim edildi.

Ara

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okulumuz öğrencilerine "Terörle Mücadele" konusunda eğitim verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Özlem Güneş görevine başladı. Çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Sinan AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Ali TÜRKAL ile birlikte okulumuza ziyarette bulundular. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ederek okulumuz birimlerini gezdiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında okumuz çok amaçlı salonunda "Zamanın Kıymetini Bilmek ve Vazgeçilmez Davamız Kudüs" konulu sunum gerçekleştirildi. Konuşmacılar Yenice Mahalle Camii İmamı Naim Duman ve Sultan Alladdin Cami Müezzini Önder Doğan'a teşekkür ederiz.

Ara

Müdür Yardımcımız Mahmut Karadeniz, Özel Eğitim Öğretmenimiz Kübra Yörük ve Rehber Öğretmenimiz Oğuzhan Yavuz ile Kümbet Mahallesinde ikamet eden öğrencimiz Ali Eriç ve ailesine ziyarette bulunduk. Misafirperverlikleri için ailemize ve ziyarette emeği olanlara teşekkür ederiz.

Ara

14/12/2023 Perşembe günü Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE ve Müdür Yardımcımız Mahmut KARADENİZ Ford Otosan Teknik Eğitim Merkezinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden 9. Sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek Alan Şefi Mesut CARIK’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ara

13/12/2023 Çarşamba günü “Sosyal Yaşam Becerileri Eğitimi” kapsamında Okulumuz 11-D sınıfı Öğrencimiz, Müdür Yardımcımız Mahmut KARADENİZ ve Özel Eğitim Öğretmenimiz Kübra YÖRÜK ile birlikte İlçemiz Nüfus Müdürlüğünü ve Halk Kütüphanesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde bilgilendirmeleri ve misafirperverlikleri için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

12/12/2023 Salı günü İlçemizde görev yapan okul müdürleri yeni göreve başlayan şube müdürlerimiz, Mine Hayta Hanım ve Erhan Yorulmaz Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE ve Müdür Yardımcımız Mahmut KARADENİZ ziyarete katıldı. Hayırlı olsun dileklerimizle, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ara

11/12/2023 Pazartesi günü okulumuzda geliri SMA Tip-1 hastası Zeynep BİRGÜL’ün tedavisi için bağışlanmak üzere kermes düzenlendi. Eskişehir Valiliğinin onaylı yazısına istinaden Etik Kulübü öğretmenlerimiz Abdullah GÜL ve Tuğba Durmaz YAVUZ danışmanlığında okulumuz idarecileri, öğretmenleri, personeli ve öğrencilerinin destek ve katılımıyla düzenlenen kermese yoğun bir katılım oldu. Kızımıza acil şifa diler destek verenlere teşekkür ederiz.

Ara

06/12/2023 Çarşamba günü 11. sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak amacıyla Anadolu Üniversitesi'nin Üniversite Tanıtım Günleri'ne katılım sağlanmıştır. Sunumlardan sonra öğrencilerimiz tanıtım stantlarını ve üniversite içerisindeki alanları gezdiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik İnönü Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan 3D Yazıcı Operatörlüğü Kursumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Serkan Arkan tarafından salı ve perşembe günleri verilmektedir. Kursun açılmasında desteklerinden dolayı İnönü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde Anıl Gül Spor Salonunda 02.12.2023 tarihinde yapılan liseler arası bilek güreşi müsabakalarında ilçemizi temsil eden öğrencilerimiz müsabakaları başarı ile tamamladılar.

75 kgSol kol 1. Osman Aydın

50kg Sağ sol kol 2. İsa Bozkurt

60kg kız sağ sol kol 2. Naz  Akyol

50kg sağ sol kol 3. Ali İhsan Asar

65 kg sağ sol kol 3. Mehmet Can Taşbaş

50kg kız sağ kol 3. Melek Domaniç madalyalarını kazanarak okulumuzu gurula temsil etmişlerdir. Öğrencilerimize rehberlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kuzey Aydın’a ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan müdür yardımcısı Mahmut Karadeniz’ e teşekkür ederiz.