24/04/2023 pazartesi günü Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımızla birlikte Saygıdeğer Meslektaşlarımızın, Sevgili Öğrencilerimizin ve Değerli yardımcı Personellerimizin Ramazan Bayramlarını kutladık. Hep birlikte nicelerine.

Eskişehir İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak İftar programında bir araya geldik. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Katılımlarından dolayı Saygıdeğer Meslektaşlarımıza ve Misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Bizler güçlü ve güzel bir aileyiz

Okulumuz  Onur Kurulu tarafından Öğretmenlerimizin oyları ile Mart ayı öğrencisi seçilen 9-A Bilişim Teknolojileri sınıfından Naz AKYOL'u örnek davranışları ve çalışkanlığından dolayı Okul Müdürlüğümüz adına tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Zaferi'mizin 108. Yıl Dönümünde “18 Mart Şehitler Günü Programı” düzenlendi.

Erasmus+ Projesi kapsamında Viyana’da İşbaşı eğitimi yapan okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi 12.Sınıf öğrencilerimiz Burak Karabıyık, Taha  Taştan  Ahmet Cengiz, Recep  Car. Anıl Murat, Arda Tuncer Müdür Yrd. Serhat Çakır sorumluluğunda Bosch Car Servis, Rep Car Firmalarında eğitime başlamışlardır. Aldıkları eğitimle Ülkemizde kendi alanlarında başarılı girişimlere inza atmaları dileğimizle

Okulumuzdan tayinle ayrılan çok kıymetli Metin Karaağaç, Sümeyya Şahin ve Olcay Horzum öğretmenlerimizi yeni görev yerlerine uğurladık. Okulumuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

15/02/2023 Çarşamba günü ilçemizde bulunan Ford Otosan Kamyon Fabrikası yetkilileri okulumuza ziyarette bulundu. Okulumuza yapabilecekleri yatırımlar, beraber yapabileceğimiz çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TÜRKAL ve Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE ile fikir alış verişinde bulundular. Okulumuzda mevcut Alanlara ait atölye ve laboratuvarları gezerek Alan Şeflerimizden bilgi aldılar.

Okul-Sanayi İşbirliği ile eğitim öğretim için daha güzel eğitim ortamları ve daha nitelikli eleman yetiştirme konusunda katkı sağlamak istediklerine belirten Ford Otosan Kamyon Fabrikasına ve yetkililerine teşekkür ederiz.

Şbt

Deprem bölgelerine ulaştırmak amacıyla, Velilerimiz ve Okul personelimiz tarafından okulumuza ulaştırılan yardım malzemelerini titizlikle paketleyerek İlçemiz afet koordinasyon merkezine ulaştırmaya devam ediyoruz.

Ock

20/01/2023 Cuma günü okulumuzda Karne Töreni düzenlendi. Tören Müdür Baş Yardımcısı Mahmut Karadenizin sunumunda gerçekleşti ve Okul Müdürümüz Erol Karameşe'nin açılış konuşması ile başladı. Teşekkür, Takdir ve Onur Belgeleri ile ödüllendirilen öğrencilerimize belgeleri yönetici, öğretmen ve misafir ailelerimiz tarafından taktim edildi. İstiklal Marşının okunması ile tören sona erdi.  Bütün öğrencilerimize aileleri ile keyifli tatiller ve sağlıkla okulumuza dönmelerini dileriz.

Ock

İnönü Kaymakamlığı ve İnönü Belediye Başkanlığının destekleriyle İnönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan "Bizim Köyümüz Bizim Okulumuz" projesi etkinlik sınıfına okulumuzdan büyük katkı sağlandı.

19/01/2023 Perşembe günü yapılan etkinlik sınıfının açılışına Vali Yardımcısı Salih Altun,  İnönü Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İnönü Belediye Başkan Vekili Serhat Hamamcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Türkal, Okul Müdürümüz Erol Karameşe, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik sınıfında; akıl zekâ oyunları merkezi, eğlence ve oyun alanı,  geri dönüşüm malzemelerinden yapılan kitap okuma köşesi,  resim sanat merkezi ve bilişim köşesi yer alıyor.

Birleştirilmiş sınıfta eğitim gören öğrencilerin ders içi ve ders dışı saatlerde faydalanacağı etkinlik sınıfı için okulumuzda bulunan tüm personelimiz gönüllülük esasına dayanarak maddi ve manevi destekte bulundu. Okulumuz tarafından perdeler, kitaplıklar, kitap okuma köşesi, zeka oyunları alımı, yapımı, nakliye ve montaj işlemlerinde katkılar sağlandı. Okulumuzda bulunan tüm personelimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz okulumuzda gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenme, Hijyen ve El Yıkamanın Önemi" konulu eğitime katıldı.

16/01/2023 Pazartesi günü Rehber Öğretmenimiz Selda Yiğit Özgür tarafından okulumuzda gerçekleştirilen "Sağlıklı Beslenme, Hijyen ve El Yıkamanın Önemi" konulu eğitimde öğrencilerimize, sağlıklı ve dengeli beslenme, hijyen, doğru el yıkamanın önemi gibi konular hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerimiz gerçekleştirilen bu etkinlikle hem kendilerinin hem de çevrelerindeki kişilerin sağlığını korumak ve hastalanmamak için yapılması gerekenleri öğrendi.

Ock

Nöbet heyetimiz ile birlikte okul servislerimizin kontrollerini günlük olarak titizlikle gerçekleştiriyoruz.

Ock

9-A Bilişim Teknolojileri sınıfı öğrencilerimiz okulumuzun çeşitli birimlerinde bulunan bilgisayar ve yazıcılarının bakım ve onarımlarını yapmaya devam ediyorlar. Bilişim Teknolojileri alan derslerinde gördükleri teorik ve uygulamalı dersleri, gerçek hayatta karşılaştıkları ortamlarda uygulayan öğrencilerimiz hem bilgi ve tecrübelerini arttırıyor hem de okulumuza katkı sağlamış oluyorlar.

Ock

11/01/2023 çarşamba günü Sultan Alaaddin Çarşı Camiinde İnönü Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazında, Gençlik Buluşmasına katıldık. Kuran'ı Kerim okunmasından sonra, İlçe Müftüsü Özcan CİHANGİR tarafından kıldırılan sabah namazının ardından; zikir, tesbihat ve dua ile program sona erdi. Namazdan Sonra cemaatimize çorba ikram edildi. Programda öğrencilerimize eşlik eden Okul Müdürü Sayın Erol KARAMEŞE'ye, Müdür Baş Yardımcısı Mahmut KARADENİZ'e, İlçe Gençlik Koordinatörü Nuri Osman KARAN'a, öğretmen ve öğrencilerimize, ikramlar için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.