Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliklerim kapsamında Müdür Yardımcımız Mahut KARADENİZ, Özel Eğitim Öğretmenimiz Kübra YÖRÜK ve Bilişim Teknolojileri Atölye Şefimiz Necip ERBAY'ın danışmanlığında Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizle Eskişehir gezisi düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

30/11/2023 Perşembe günü Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE okul pansiyonumuzda yemekhane ve bulaşıkhane bölümlerini gezerek aşçımız Serdar GÖRGÜLÜ'den bilgi aldı. Temiz ve düzenli çalışmaları ve çıkarmış olduğu lezzetli yemekler için kendisine okulumuz adına teşekkür ederek istek ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Kas

Okulumuz tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okulumuz bahçesinde düzenlenen Çelenk Sunma programı ve Vehbi Koç Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programla kutlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

21/11/2023 Salı günü İlçe Müftümüz Özcan Cihangir, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilere "İslamda İlmin ve Âlimin Değeri" konulu değerler eğitimi semineri verdi. Öğrencilerle sohbet ortamında geçen programda okulumuzun Müdür Yardımcısı Mahmut Karadeniz de hazır bulundu.  Seminerin bitiminde İlçe Müftümüze istirahat imkânlarından feragat edip, zamanlarını ayırarak teşriflerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade etti.

Kas

21/11/2023 Salı günü İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince  öğrencilerimize trafik kuralları hakkında eğitim verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Yönetici, Öğretmen ve öğrencileriile birlikte okulumuzda düzenlenen program ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK vefatının 85.Yılında saygı ve özlemle anıldı. Ülkesi Milleti Bayrağı için çalışıp ebediyete intikal eden tüm büyüklerimizin ruhları şad olsun.

Kas

Bozüyük”te Trafik kazası geçiren 12.sınıf öğrencimiz Hidayet Pamuk'a müdürümüz Erol Karameşe, müdür yardımcımız Mahmut Karadeniz ve şefimiz Serkan Arkan”la birlikte, evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk

Kas

İlimiz Müftülüğünce düzenlenen 2023 Yılı”Mevlid-i Nebi Haftası”ile” Camiler ve Din Görevlileri Haftası”münasebeti ile Lise ve dengi okul öğrencileri arasında  yapılan”Hz.Peygamberimizin  İman, İbadet ve Ahlak Örnekliği temalı kompozisyon ve şiir  yazma yarışmasına ilçemiz ve okulumuz adına katılarak başarı elde eden öğrencilerimizi (Celal Efe Akca , Zehra Karademir,Naz Akyol,Yasin Tekdurmaz,Zeynep Hancı,Furkan Tuna) ödüllendiren İnönü İlçe Müftümüz Sn.Özcan CİHANGİR ve  Müftülük Gençlik Koordinatörü Sn.Naim DUMAN'a Okul Müdürlüğümüz adına teşekkür ediyoruz.

Kas

02/11/2023 Perşembe günü İşkur Şube Müdürü Fatma Kıpçak  ve İşkur Personeli Burcu Mete hanımefendi 12. Sınıf öğrencilerimize kişisel gelişim, CV hazırlama, kendini tanıtma vb. konularda ileride iş hayatında çok yararlı olacak kişisel gelişim eğitimi verdiler. İlgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

Kas

İlimiz Yaşar Eğitim Kurumları Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Müdür Yardımcısı iken, Okulumuza Müdür Başyardımcısı olarak atanan Uzman  Öğretmen Semra Özdemir hanımefendi okulumuzdaki görevine 01/11/2023 Çarşamba günü itibari ile başlamıştır. Hayırlı olması dileklerimizle.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Kaymakamımız Sn. Tolga Ustaoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından, tören programı okullarımızın hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle devam etti.

Öğrencilerimizin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü anısına 100 fidan dikimi ile son buldu.

Ekm

İnönü İlçe Müftümüz Sn.Özcan CİHANGİR'den Okul Müdürümüz Başöğretmen Erol Karameşe ' ye nezaket ziyareti. İlçe Müftülüğümüz ile koordineli yapılan çalışmaların değerlendirildiği  ziyaret için İlçe Müftümüze teşekkürlerimizle.

Ekm

Peygamberimizi daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak, onun sevgisini canlı tutmak ve gençliğin Peygamber sevgisi konusunda daha duyarlı ve bilinçli oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Lise ve dengi okul öğrencileri arasında "Hz.Peygamberimizin İman ,İbadet ve Ahlak Örnekliği " temalı  Kompozisyon Yazma Yarışmasında İlçemizi ve Okulumuzu temsil ederek 3.olan Bilişim Teknolojileri 10-A sınıfı  Öğrencisi Celal Efe AKÇA'yı tebrik ediyor, kendisi ile birlikte okulumuzdan yarışmaya katılan öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Eskişehir İl Müftümüz Sn.Bekir GEREK ve Müftülük personellerine nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimizle.

Ekm

26/10/2023 Perşembe günü Öğretmen ve Velilerimizin katılımlarıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem Veli toplantısı gerçekleştirildi.

Değerli Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

26/10/2023 Perşembe günü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği seçimli olağan toplantısı saygıdeğer Velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Edebiyat Öğretmenimiz Sinem ÖNDER AYDIN'ın yaptığı genel kurul toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okulumuz Müdür Baş Yardımcısı Mahmut KARADENİZ'in açılış ve genel değerlendirme konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Divan Başkanlığını Müdür Baş Yardımcısı Mahmut KARADENİZ'in yaptığı genel kurul toplantısında okul aile birliğimizin yeni yönetim kurulu ve ilgili birimlerine velilerimizin oy birliği ile üye seçimleri gerçekleştirildi.

Katip üyeliklerini Biyoloji Öğretmenimiz Merve DOĞANCI ve Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmenimiz Merve ÖZMEN 'in yaptığı kurulumuzda Okul Müdür Yardımcılarımız Serhat ÇAKIR ve Tolga POLAT alanları ile ilgili Velilerimizi bilgilendirdiler.

Velilerimizin fikirlerini ve önerilerini ifade ettiği genel kurulumuz Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz Oğuzhan YAVUZ'un bilgilendirme sunumu ile sona erdi.

Olağan genel kurulda alınan kararların Okulumuza, Velilerimize ve Öğrencilerimize güzellikler getirmesi dileğiyle.