TÜBİTAK Projeleri kapsamında yapılan "Motorlu Mekanizmalar" Projesi tamamlanarak hazır hale getirildi. Motor ve elektrik aksamları takılarak testleri yapıldı.

TÜBİTAK Projeleri kapsamında yapılan "Evimiz Geniş Olsun" Projesi tamamlanarak hazır hale getirildi.

TÜBİTAK Projeleri kapsamında yapılan "Otomatik Kümes" Projesi tamamlanarak hazır hale getirildi.

Mrt

TÜBİTAK Projeleri kapsamında yapılan "Bilye Nereye Gidiyor?" Projesinin metaryal yapımları tamamlanmış olup araştırmaları devam etmektedir. Proje ile metal, ahşap ve cam bilyelerlerin kurulan düzenekle hareket ettirilmesi bu sayede özgül ağırlığı fazla olan metaryallerin incelenmesi hedeflenmektedir.  Bu düzenekte sıra ile atılan bilyeler değişik yerlere düşmektedir.

Mrt

TÜBİTAK Projeleri kapsamında yapılan "Göktürk Kitabeleri" Projesinin metaryal yapımları tamamlanmış olup araştırmaları devam etmektedir. Proje ile Göktürk Kitabelerinin coğrafyasının araştırılması, yaşanan dönem hakkında bilgiler edinmek ve verdiği mesajların tespit edilmesi hedeflenmektedir.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Talat AKSU´nun danışmanlığında yapılan "Topraksız Tarım Projesi" nin imalatı tamamlanarak deneme aşamasına getirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda başvurusu onaylanan TÜBİTAK Projerinin yapım ve hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.