ESKİŞEHİR / İNÖNÜ - İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Tarih öğretmeni Abdullah Gül hocamız, öğrencilerimizle;109 Yıl önce Şerefli ecdadın; bize vatan kılmak için bedel ödeyerek teslim ettiği şanlı vatan topraklarının nasıl kahramanca savunulduğunu, o günkü tarihi,ekonomik ve askeri durumlar hakkında bilgilendirme sunumu yaparak, gençlerimizi zaman, mekan içinde muhakeme ve kıyas yaparak değerlendirmelerini sağlamıştır. Kıymetli hocamıza keyifli sunumları için teşekkür ederiz.Yarının bekçileri olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ve ülkemizin bekası için canlarını vererek şehadete yürüyen şehitlerimizi,gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU, Başkan Vekilimiz Sn. Tahsin ÇELİK ve kurum amirlerinin katılımlarıyla çelenk sunma töreni ve anma programı düzenlendi.

Çelenk sunma programının ardından İlçemiz Şehitlerinden Şehit Jd. Atğm. Ali İhsan AYDIN ve Şehit Polis İbrahim GÜLTEN’in kabirlerine ziyaret gerçekleştirilerek Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

Programlara okulumuz adına Okul Müdürümüz Erol Karameşe ve öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.Yılını ve Mehmet Akif Ersoy’u özlemle yad ettik.

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmeni İbrahim Kayhan ve İngilizce öğretmeni Burcu Kırbız’ın sorumluluğunda hazırlanan programı öğrencilerimiz sundu. Emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul pansiyonumuzdaki sevgili öğrencilerimizle Ramazan ayının ilk iftarını, akabinde Sultan Alaattin Camiinde teravih namazını ve sonrasında ilk sahurumuzu eda ettik. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

Mrt

8 Mart 2024 Cuma Günü, Okul Müdürümüz Erol Karameşe okulumuzda görev yapan öğretmenleri ve çalışan tüm personelimizi davet ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik etti. Günün anlam ve önemine dair sohbette bulunarak pasta kestiler.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Seda Akalın hanımefendi velilerimizle, yarının büyükleri öğrencilerimizi hayata daha sağlam ayaklarla basabilmeleri için yapabileceklerimiz hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Katılım sağlayan velilerimize ve kıymetli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemiz İş Güvenliği Uzmanı Asiye Çifçi tarafından okulumuzda yönetici ve öğretmenlerimize  “Risk Değerlendirme ve Farkındalık Eğitimi” verildi. Kıymetli uzmanımıza ve katılım sağlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Merve Özmen ve öğrencilerimiz ile Ramazan Panomuzu hazırladılar. Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimizle…

Mrt

Sosyal Yaşam Becerileri ve Değerler Eğitimi kapsamında Okulumuz Özel Eğitim Öğrencilerimiz, Müdür Yarımcımız Mahmut Bey, Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Kübra Hanım ve Necip Bey ile birlikte ziyaretlerde bulunduk. Kurum amirlerimize ve çalışanlarına misafirperverlikleri, çok değerli sohbetleri, nezaketleri ve öğrencilerimize yönelik hediyeleri için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda  22/02/2024 Perşembe günü  Etik Kulübü Danışman Öğretmenleri Abdullah Gül ve Tuğba Durmaz Yavuz danışmanlığında kulüp öğrencileri tarafından hazırlanan program çerçevesinde hazırlanan etkinliklerle “Vergi Haftası” kutlandı.

Öğrencilerde vergi bilinci oluşturarak onların gelecekte iyi bir vatandaş olacak şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla bu haftada dersler işlenirken vergi bilinci konusunun diğer derslerle ilişkilendirilerek, Gelir İdaresi Başkanlığı http://vergibilinci.gov.tr/ web adresinde yer alan "Vergibilir" öğrenci içerikleri ve EBA içerikleri öğrencilerimize izlettirildi.

Program ve etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız büyük deprem felaketinde rahmete yürüyen vatandaşlarımızı İlçe Müftümüz Özcan Cihangir, Okul Müdürümüz Erol Karameşe, Müdür Yardımcımız Mahmut Karadeniz, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kuzey Aydın, öğrencilerimiz ve Oklubalı Mahalle sakinlerinin katılımıyla Oklubalı Yeni Camide sabah namazı buluşmasında andık. Cami cemaatine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Şbt

05/02/2024 Pazartesi günü 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısını tüm öğretmelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Ülkemize, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlar getirmesi dileklerimizle.

Ock

06/11/2023 ile 09/01/2024 tarihleri arasında İnönü Halk Eğitim Merkezi bünyesinde okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik açılan “3D Yazıcı Operatörlüğü” kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları verildi. Öğrencilerimiz kursun kendilerine mesleki açıdan çok şey kattığını söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Kursun açılmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemil AŞIR, Müdür Yardımcısı Hakan ÖZDEMİR, İnönü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Mahmut KARADENİZ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan ARKAN’a teşekkür ederiz.

Ock

18/01/2024 Perşembe günü Okulumuz Etik Kulübü danışman Öğretmenleri Abdullah Gül, Tuğba Durmaz Yavuz ve Müdür Yardımcısı Mahmut Karadeniz danışmanlığı da öğrencilerimize tarih bilinci kazandırma, milli ve manevi değerleri güçlendirme amacıyla İnönü Karargah Müzesine gezi düzenlendi. İnönü Belediye Başkanlığımıza sıcak ilgileri ve misafirperverlikleri için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Şeyh Kuddusi Camii İmam-Hatibi Nuri Osman KARAN pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi) kapsamında Değerler Eğitimi semineri verdi.