May

24 Mayıs 2021 pazartesi günü Bilişim Teknolojilerinin Temelleri dersinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan Arkan ve 9-A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "Ağ Topoloji" konusu işlenmiştir.

May

24 Mayıs 2021 pazartesi günü Mesleki Gelişim Atölyesi dersinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan Arkan ve 9-A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları" konusunda farklı mfikir ve düşünceler konusu işlenmiştir. Ayrıca dersimize Okul Müdürümüz Erol KARAMEŞE'de katılarak öğrencilerimizle kısa bir sohbet ile bilgilendirmeler yapmıştır.

May

17 Mayıs 2021 pazartesi günü Bilişim Teknolojilerinin Temelleri dersinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan Arkan ve 9-A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "Bilgisayar Ağları ve Çeşitleri" konusu işlenmiştir.

May

17 Mayıs 2021 pazartesi günü Mesleki Gelişim Atölyesi dersinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan Arkan ve 9-A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları" konusu işlenmiştir.

May

17 Mayıs 2021 pazartesi günü hijyen şartlarını uygulayarak özel eğitim sınıflarımızda yüz yüze eğitimlere başladık.

May

Kıymeti hiçbir zenginlikle kıyaslanamayacak yaşam sebebimiz, zorluklara karşı  dayanağımız ilk öğretmenimiz olan annelerimiz; karşılıksız sevginin saf ve samimi halini bulabileceğimiz en aziz varlıklardır. Peygamber efendimiz " Cennet annelerin ayakları altındadır." buyurarak onlara karşı göstereceğimiz hürmet ve minnet hislerinin ne kadar yetersiz olduğunu  ifade eder.

Bu duygu ve düşüncelerle  başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm  annelerimizin ve kalbinde bir annenin şefkatini taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum.

Erol KARAMEŞE

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü

May

09 Mayıs 2021 pazar günü günü Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı-Mesleki Açık Lise-Motor Yenileştirme dersinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Demet Toprak ve mesleki açık lise öğrencilerinin katılımıyla canlı ders işlenmiştir.

May

09 Mayıs 2021 pazar günü günü Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı-Mesleki Açık Lise-Alternatif Motorlar ve Yakıtları dersinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Demet Toprak ve mesleki açık lise öğrencilerinin katılımıyla canlı ders işlenmiştir.

May

05 Mayıs 2021 çarşamba günü Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı İşletmede Mesleki Eğitim dersinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Demet Toprak ve 12-B sınıfı öğrencilerinin katılımıyla canlı ders işlenmiştir.

Okulumuzda Uzaktan Eğitim Dönemi

İlimiz İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Tek./Makine ve Kalıp Öğretmeni Talat AKSU ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serkan ARKAN icat ettikleri  "Ortam ve Yüzey Temizleme Cihazını" tanıtmak amacıyla İnönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet BÜYÜK ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT'ı makamında ziyaret ettiler.

Bakteri, mikrop, küf, virüsler gibi ortamda gözle görülmeyen zararlı canlılara karşı kullanılan Ozan Jeneratörleri yerine geçecek olan bu icat ev ve ofislerde kullanılabilir, uzaktan kumandalı ve klima tipi olmasıyla Ozan Jeneratörlerine göre daha fonksiyonel.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Cırıt öğretmenlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yeni okul binamıza ait bahçemizi 08/04/2021 perşembe günü ağaçlandırdık. 40 tane kayısı, 60 tane badem ve 10 tane ceviz fidanı dikimi yapıldı. Fidan dikiminde emeği geçen Müdür Yardımcımız Özge Fındık, Rehber Öğretmenimiz Erdem Hürmetli, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Serkan Arkan ve Teknisyenimiz İsmail Karabulut'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Fidanların temini konusunda destek olan İnönü Belediyesi çalışanları ve Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Yasin ARSLAN'ın babası Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, öğretmenimize, ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kas

Okulumuzda başlayan yüz yüze eğitimle beraber EBA canlı ders çalışmalarıda devam etmektedir. Yüz yüze eğitimle yapılan uygulamalı dersler EBA canlı derslerle tamamlanmaktadır. Ayrıca yüz yüze eğitimde okula gelemeyen öğrencilerimizde eğitimlerine EBA canlı dersler üzerinden devam ediyor.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Erdem HÜRMETLİ ve Müdür Yardımcımız Mehmet ASAR tarafından veli ve öğrencilerimize yönelik Covid-19 bilgilendirmeleri ve psikolojik destek çalışmaları devam etmektedir.